Thermische isolatie en uitvulling onder de chape

  • CELMIX

Celmix is een lichte, isolerende en eenvoudig verwerkbare mortel die direct gepompt kan worden waardoor er in korte tijd grote hoeveelheden kunnen verwerkt worden. Daarnaast kan men Celmix ook gebruiken als uitvulling onder de chape. De vloerafwerking kan niet rechtstreeks op de celmix aangebracht worden; een chapevloer blijft hierdoor wel noodzakelijk. Celmix heeft een droogtijd van ongeveer 4 dagen vooraleer de chapelaag kan worden geplaatst.

  • PUR SCHUIM

Uw vloeren worden tegelijkertijd thermisch geïsoleerd en uitgevuld. Het gespoten PUR schuim vult alle openingen die er kunnen zijn, zonder daarbij risico te hebben op koudebruggen. De isolatielaag is onmiddellijk beloopbaar en kan direct worden afgewerkt met een chapelaag. Tevens kan men op deze laag direct een vloerverwarmingssysteem plaatsen. Het PUR schuim isoleert beter dan andere isolerende materialen en uitvullingschapes. Doordat PUR schuim zowel als isolatie en uitvulling kan gebruikt worden is het een zeer efficiënte vloerisolatie.

  • PS-VERMO

PS-Vermo is een thermisch isolerende uitvullaag op basis van fijne, gefabriceerde EPS korrels (geëxpandeerd polystyreen). Deze isolerende mortel heeft een vaste lambdawaarde; dit komt door de EPS korrels in de fabriek omhuld worden met een toeslagstof. Aan het mengsel wordt cement en water toegevoegd volgens de procedure van de fabrikant. Zo bekomen we een ideaal product voor het thermisch isoleren van vloeren.


Voor het adviseren en aanbrengen van al deze soorten vloerisolatie kan u steeds beroep doen op onze professionele medewerkers. Voor vragen of advies kan u steeds contact met ons opnemen.

Naast onze eigen regio Sint-Niklaas voeren wij ook chapewerken uit in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Brabant , Gent en Brussel dit steeds aan de scherpste prijzen. Voor al uw chapewerken Bel ons en wij komen vrijblijvend langs voor een gratis prijsofferte.

Waarom vloerisolatie?

Voor vloerisolatie zit u goed bij Auro-Tech uit Sint-Niklaas (Belsele). Wij zijn ook werkzaam in de regio Gent, Antwerpen ...
Denkt u aan vloerisolatie in uw nieuwbouw of renovatiebouw, dan moet er een onderscheid gemaakt worden tussen de verschillende soorten isolatie; enerzijds is er Thermische isolatie en anderzijds Akoestische isolatie. De isolerende laag kan zowel aan de bovenzijde als aan de onderzijde worden aangebracht, behalve bij de begane grond vloeren. In dit laatste geval doet de isolatielaag tevens dienst als uitvullaag. En dat betekent minder kosten en een geringere opbouwhoogte, waardoor de chapelaag dunner wordt. De isolatielaag is meestal een schuimlaag die gespoten wordt waardoor de eventueel aanwezige leidingen mooi en stevig ingebed liggen in het geëxpandeerde schuim van de gespoten vloerisolatie.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Auro-Tech

Gespoten vloerisolatie bij Auro-Tech uit Sint-Niklaas, ook werkzaam in regio Gent, Antwerpen ...